Voor 13:00 uur besteld, vandaag nog bezorgd                     Zakelijk bloemen bestellen? Ga dan naar ons online bestelportaal 

Afhalen

Bestellingen kunnen altijd worden afgehaald bij ons in de winkel. Zodra de bestelling klaar staat krijg je hiervan een e-mail. Afreken kan dan makkelijk en snel in de winkel. Dit kan zowel contant als per pin.

Bezorging

Wij bezorgen landelijk van maandag tot en met zaterdag. Al enkele jaren bezorgen wij ook op Moederdag.

Alle bestelling voor 12.00 uur worden nog dezelfde dag bezorgd. Spoed bestellingen of tussen 12 en 14 uur nog voor de zelfde kan uiteraard in telefonisch overleg met ons, wij zullen dan ons uiterste best doen om u daar in tegemoet te komen.

Orders naar het buitenland dienen minimaal 24 uur van te voren te worden doorgegeven. 

Bij particulier bestellingen die niet afgeleverd kunnen worden omdat de we de klant niet aantreffen wordt een bericht achtergelaten met het wenskaartje van het boeket en kan de klant met ons contact opnemen zodat wij direct een nieuw bezorg afspraak kunnen maken. Op dit moment is ons systeem zover dat u als besteller een bericht krijgt als de order niet is afgeleverd. Wij hopen in de nabije toekomst een volledig track and trace systeem te kunnen realiseren.

Neem gerust contact met ons op als er vragen zijn over ophalen of bezorgen.