Zakelijk bestellen

Open als zakelijke besteller een gratis bedrijven account! Via ons online bestelsysteem bestelt u eenvoudig bloemen en cadeau's voor uw bedrijf, collega’s of relaties. Laat het bloemwerk bezorgen op een locatie naar keuze of haal het af in onze winkel.

Met meerdere bestellers ziet u overzichtelijk wie welke bestelling heeft geplaatst. Via de track & trace houdt u gemakkelijk de status van bestellingen bij. Facturen kunnen worden gespecificeerd en gesplitst op kostenplaats, besteller, inkoop- of PO-nummer, afdeling of per order. OCI-koppelingen met uw persoonlijke inkoopprogramma zijn ook mogelijk.

Voordelen van het online bestelsysteem

  • Orders zelf kunnen volgen, terugzoeken, wijzigen en annuleren
  • Eigen bedrijfslogo op kaartje in heel Nederland
  • Optie voor assortiment op maat
  • Digitale factuur, volledig naar wens in te richten
  • Eén inlogaccount te koppelen aan meerdere organisaties
  • Ook andere geschenken, zoals fruitmanden, te bestellen

Gratis account aanvragen

Direct Marketing acties? 1 tot 1000 boeketten?

Met uw eigen kaartjes naar 1 tot 1000 verschillende adressen? Of staat u op een beurs en wilt u een leuke attentie uitdelen? U kunt met ons uw complete DM-plan bespreken en plannen. Voor elke marketingactie, en voor elk budget maken wij een passende offerte.

U kunt een eigen kaart, mailing, cadeaubon of uitnodiging mee sturen met het boeket. Neem contact op met Marga van Vogelpoel (030-2546485) voor een vrijblijvend gesprek. Of stuur een e-mail naar info@bloemenplaza.com.

Kantoorbeplanting

Bloemenplaza onderscheidt zich in haar dienstverlening door de kunst van het samenspel tussen interieur, kantoor en de daarbij behorende beplanting. Bij Bloemenplaza koopt u niet alleen de planten, wij geven u graag advies welke plant het beste past in het interieur. Hierbij houden wij rekening met de standplaats van de plant, de lichtval en de temperatuur in de ruimte.

Er is een enorme variëteit in stijlen van interieurbeplanting, bij ons vindt u altijd een combinatie die perfect aansluit op uw wensen. Om de planten altijd en zonder omkijken in topconditie te houden kunnen wij zorg dragen voor het periodiek onderhoud van de planten.

Neem contact op


Voor elke marketingactie, en voor elk budget maken wij een passende offerte