Over Bloemenplaza

Rob en Marga van Vogelpoel zijn in 1993 gestart met Van Vogelpoel Bloemenplaza. Inmiddels zijn zij al dertig jaar een onmisbare speler in de markt. Ze vertellen kort over hun geschiedenis.

In 1993 hebben wij onze eerste winkel in de Nachtegaalstraat in Utrecht geopend. Dit was een goedlopende bloemenzaak. Al binnen drie maanden zijn we verhuisd naar de Burgemeester Reigerstraat. Een verhuizing binnen dezelfde wijk maar nu met een winkel tussen de andere vers winkels. Van de passantenwinkel groeiden we al heel snel door naar een zakelijke bloemist voor Utrecht maar ook voor de omgeving.

Alle dagen beschikbaar

In juni 1999 kregen we de kans om de bloemenwinkel op het Centraal Station van Utrecht over te nemen. Een winkel die 365 dagen van het jaar open was. Hiermee werd ook onze service naar de bedrijvenmarkt vergroot. Voor ons ook de mogelijkheid om alle dagen beschikbaar te zijn voor de verschillende uitvaartverzorgers waar wij inmiddels voor werken.

Bloemen en cadeaus

In 2005 is Van Vogelpoel Bloemenplaza gestart met verkoop via internet van zowel bloemen als aanverwante artikelen. Voor de provincie Utrecht hebben wij onze eigen bezorgers en externe bezorgdiensten. Voor een bekende verzendorganisatie werden wij de uitvoerende bloemist voor een groot deel van Midden Nederland. Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat we de grootste bloemist zijn.

Zakelijke markt bedienen

In 2006 is het pand aan de Burgemeester Reigerstraat verkocht en zijn de bedrijfsactiviteiten gefaciliteerd vanuit een grote bedrijfsruimte in Tull en 't Waal. Hiermee zijn we in staat om in te spelen op alle wensen van de zakelijke markt.

Winkels Utrecht station

In de periode van 2010 tot 2017 heeft er een enorme verbouwing plaatsgevonden op Utrecht Centraal Station. Waardoor de winkel te maken heeft gehad met meerdere verhuizingen en uiteindelijk geresulteerd heeft tot twee verkoopruimtes op Utrecht Centraal station. Ondertussen hebben wij een enorme groei mogen mee maken in de zakelijke markt en in de online verkoop in Tull en ’t Waal.

Focus online verkoop

In mei 2017 is er besloten om de verkoop in de winkels op Utrecht Centraal Station te staken en ons met Bloemenplaza.com nog meer te richten op online verkopen met de winkel in Utrecht aan de Händelstraat. Daarnaast richten wij ons sindsdien nog meer op de zakelijke markt vanuit de binderij Tull en ’t Waal. Voor 13 uur besteld, is dezelfde dag geleverd!


Bloemenplaza al dertig jaar belangrijke speler in de markt

Rouwbloemwerk

Voor ons ook de mogelijkheid om alle dagen beschikbaar te zijn voor de verschillende uitvaartverzorgers waar wij inmiddels voor werkten.

Rouwbloemen

Bruidswerk

Op de mooiste dag van uw leven moet alles kloppen. Van corsages, autobloemstukken tot aankleding op de locaties. Alles in één kleur of één stijl. Bloemenplaza verzorgt het.

Bruidsbloemen

Zakelijk bestellen

Open als zakelijke besteller een gratis bedrijven account! Bestel gemakkelijk en snel op factuur. Geen minimum aantal bestellingen vereist.

Bestellen bedrijven